Suna la :

T:  + 43 723 339 361
E:  office@triftech.ro

 _____________________________________

Catalog :
Vezi catalogul E+E

Descarca :
Ghid Masurare Umiditate

Aveti intrebari despre produsele sau serviciile noastre?

Măsurarea vitezei aerului

Portofoliul de produse E + E include emitatoare, sonde si contoare de mana pentru diverse aplicatii:

Controlul debitului in camera sau laminar curat: precizie ridicata pana la 0,15m / s (30ft / min). Incalzire, ventilatie si climatizare: performante precise si fiabile de pana la 20m / s (4000 ft / min), foarte robuste si foarte rezistente la poluare.

Controlul procesului industrial: performante exceptionale pana la 40 m / s (8000 ft / min) si interval de temperatura -40 ... 120 ° C (-40 ... 248 ° F)

 

Dedicat pentru controlul proceselor, automatizarea clădirilor, camere curate sau controlul fluxului laminar.

Dispozitiv multifunctional pentru HVAC, procese industriale si flux laminar.

Toate dispozitivele de masurare a vitezei E + E se bazeaza pe principiul anemometrului termic. Ei utilizeaza elemente de detectare E + E fabricate in tehnologia de film subtire de ultima generatie. Datorita designului si a masei lor reduse, elementele de detectare E + E se remarca prin timpul de raspuns rapid, precum si prin cea mai mare sensibilitate chiar si la viteza foarte mica a aerului tipica pentru camerele curate si controlul fluxului laminar.

Proiectarea capului senzor al transmitatorilor si sondelor permite o precizie excelenta la viteza mare a aerului in controlul procesului industrial. Datorita formei, dimensiunii si alegerii materialelor, senzorii de viteza a aerului cu film subtire E + E sunt foarte rezistenti la agenti poluatori si corozivi. Datorita modelarii moderne de transfer, elementele de detectare E + E dedicate mediului dur sunt foarte robuste si insensibile la depunerile de murdarie si praf.

TOP