Termeni si Conditii

Acest website cat si produsele comercializate de SC TRIFTECH SRL prin intermediul acestui website se adreseaza numai PERSOANELOR JURIDICE

Prin acceptarea Condițiilor, confirmați că toate informațiile și detaliile furnizate de dvs. către noi (inclusiv la înregistrare) sunt adevărate, exacte și actualizate din toate punctele de vedere și în orice moment.
Sunteți de acord că, în utilizarea site-ului web, nu veți: (i) utiliza site-ul web în niciun fel care provoacă sau poate provoca întreruperea, deteriorarea sau afectarea în vreun fel a site-ului sau a accesului la site; (ii) utilizați site-ul web în orice scop care ar putea deteriora numele triftech.ro; (iii) utilizează site-ul web pentru activități criminale, frauduloase sau ilegale sau în orice mod care ar putea dăuna sau suferința oricărei terțe părți; (iv) să acceseze sau să încerce să acceseze conturile altor utilizatori sau să încerce să pătrundă în măsurile de securitate ale site-ului web; nici (v) nu utilizează site-ul web în alt scop decât cel personal.
Ne rezervăm dreptul de a suspenda, restricționa sau termina accesul dvs. la site în orice moment, fără notificare, dacă avem motive întemeiate să credem că ați încălcat oricare dintre aceste restricții sau dacă suspectăm o activitate sau un comportament fraudulos al contului. Acest lucru nu ne va limita dreptul de a întreprinde orice altă acțiune împotriva dvs. pe care o considerăm adecvată. Prețurile, taxele de livrare și plata

Preturile mentionate pe site sunt orientative iar o oferta finala de pret va fi comunicata prin e-mail.

Detalii legate de livrare, returnare produse si taxe de livrare gasiti pe pagina Livrare si Retur Produse.

Detalii legate de modalitatiile de plata gasiti pe pagina Cum cumpar?

Obligațiile noastre legale și limitarea răspunderii noastre

Aveți anumite drepturi conform legii. Acestea includ că orice produs furnizat de noi va fi de o calitate satisfăcătoare și adecvat scopului propus. Nimic din acești Termeni nu este destinat să afecteze aceste drepturi statutare.


Dacă încălcăm acești Termeni, vom fi răspunzători numai pentru pierderile care sunt o consecință previzibilă în mod rezonabil a unei astfel de încălcări, până la maximul prețului de achiziție al comenzii dvs.
Pierderile sunt previzibile acolo unde ar putea fi luate în considerare de dvs. și de noi în momentul încheierii acestui acord. Informațiile furnizate despre produse sunt destinate a fi utilizate numai în scopuri educaționale sau informative. Cu tehnologia actuală nu este posibil să se dezvolte și să se opereze programe de calculator (software) și sisteme de procesare a datelor (hardware) fără erori sau să se excludă orice evenimente imprevizibile în legătură cu internetul.
Nu oferim nicio garanție pentru disponibilitatea constantă și neîntreruptă a site-ului web. Nici noi, nici mărcile de concesiune nu suntem responsabili pentru:
Pierderi care nu sunt cauzate de încălcarea noastră;
Pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau daunelor principale și care nu sunt previzibile în mod rezonabil de către dvs. și de către noi în momentul încheierii acestui acord, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunității;
Imposibilitatea de a furniza site-ul web sau de a ne îndeplini oricare dintre obligațiile noastre în temeiul prezentului acord în cazul în care un astfel de eșec se datorează evenimentelor dincolo de controlul nostru;
Pierderea veniturilor;
Pierderea afacerilor. „Evenimente dincolo de controlul nostru” înseamnă orice cauză dincolo de controlul nostru rezonabil, care ne împiedică să furnizăm site-ul web sau să ne îndeplinim oricare dintre celelalte obligații ale noastre în temeiul prezentului acord și include, dar nu se limitează la incendiu, inundație, furtună, revoltă, tulburări civile, război, accident nuclear, activitate teroristă.


Politica de confidentialitate si cookies
Pentru politica de confidentialitate si cookies va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate


Drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală
Utilizarea de către dvs. a site-ului nu vă acordă niciun drept în legătură cu drepturile de autor, drepturile de proiectare, mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală (sau drepturile de proprietate intelectuală ale terților).
Vă oferim site-ul Web numai pentru uz personal, necomercial. Puteți copia și imprima electronic numai acele zone ale site-ului care sunt necesare în procesul de utilizare a site-ului web ca resursă de cumpărături. Conținutul site-ului nu poate fi utilizat în niciun alt scop fără permisiunea noastră scrisă expresă.

Pentru sugestii, nelamuriri sau alte informatii, va rugam sa ne contactati la numerul de telefon sau adresa de mail de mai jos!

SC TRIFTECH SRL

CIF 17265703 J01/214/2005

ADRESA Sebes Str. Aurel Vlaicu Nr. 8D

E-MAIL office[at]triftech.ro

TELEFON +40 723 339 361