DATAEAGLE sunt sisteme radio de date potrivite pentru aplicații wireless industriale de înaltă calitate.

De peste 30 de ani, în același timp cu PROFIBUS, Schildknecht AG a fost producător de dispozitive și furnizori de sisteme pentru transmisia industrială de date radio.

Competența principală constă în transmisia de date radio, brevetată, foarte stabilă, așa cum este necesară în tehnologia macaralei și a treptelor, gestionarea apei și a autovehiculelor sau a vehiculelor ghidate automatizate (AGV), etc. . Schildknecht dezvoltă sisteme radio de date pentru utilizare cu PROFINET, PROFIBUS sau PROFIsafe folosind Bluetooth sau radio mobil (2G, 3G, 4G) sub marca produsului DATAEAGLE pentru această „piață wireless” diversă.

Împreună cu 30 de ani de experiență în aplicații, această tehnologie de dispozitiv ajută la dezvoltarea de soluții atractive „Wireless PROFINET și PROFIBUS” - de asemenea, sub formă de consultanță detaliată a proiectelor și, de exemplu, software și hardware individual de la Schildknecht.

CABLU INDUSTRIAL

Din punct de vedere al unității de control, legătura radio se comportă ca un cablu și, prin urmare, nu este necesară parametrizarea în majoritatea cazurilor. Datorită disponibilității ridicate a transmisiei radio, aplicațiile de siguranță, cum ar fi oprirea de urgență pe o legătură radio, folosind PROFIsafe peste PROFIBUS sau PROFINET sau openSAFETY peste UDP (B&R), au fost de asemenea utilizate cu succes de ani de zile.

Sistemul de transmisie de date radio DATAEAGLE este tehnologia alternativă pentru inelele de alunecare, cablurile mobile și sistemele optice de transmisie de date. Diferite protocoale sunt acoperite în diferite familii de produse, de la DATAEAGLE 1000 la 6000: seriale (RS232 / 485), convertoare de bus de câmp și module IO, Profibus, Profinet, Profisafe, Opensafety / UDP, CAN și Ethernet.

WIRELESS PROFIBUS

WIRELESS PROFINET

WIRELESS PROFSAFE

WIRELESS ETHERNET

WIRELESS CAN

WIRELESS PLC / IO

TOP