2 X Interfata RS232, 2 X USB

SAS 341-2 este un modul de comunicare în serie pentru utilizarea în sistemele S7-300 *.

Permite conectarea la PLC a dispozitivelor seriale, cum ar fi scanere cu coduri de bare, terminale operator, imprimante seriale, PC-uri, PLC-uri ale altor producători și acceptă protocoalele ASCII și 3964R. SAS 340-2 oferă funcții avansate, cum ar fi suport pentru viteze mai mari de transfer de până la 115 kbaud, ceea ce îl face flexibil fără pierderi de compatibilitate.

Blocurile de manipulare furnizate permit o integrare simplă și flexibilă în PLC. Modulul este parametrizat în configuratorul hardware al PLC. Funcționalitățile extinse pot fi, de asemenea, ușor activate cu blocurile de manipulare.

Unitățile seriale sunt conectate prin RS232. Cele două prize Sub-D cu 9 pini cu alocare standard a pinului sunt prevăzute pentru conectarea dispozitivelor partenere.

Interfața suplimentară a dispozitivului USB permite conectarea PLC la sistemele PC, multe dintre ele nu mai au un port fizic convențional.Un driver de port COM virtual permite utilizarea unui software care se așteaptă la o interfață COM.

TOP