DESPRE RICOH :

Cu o experiență de peste 60 de ani în fabricarea lentilelor Machine Vision, obiectivul nostru este să oferim mereu clienților noștri vizionarea mașinii cel mai bun obiectiv cu care să îndeplinească constrângerile tehnice ale unei aplicații. Sistemul dvs. și lentilele noastre vă vor asigura să rămâneți în fruntea pieței globale pe termen lung.

AVANTAJELE RICOH

- puteti obtine imagini de inalta calitate intr-o zona de vizualizare mai larga.
- performanta datorita obiectivului Ricoh, imagini periferice performante.

Furnizarea pietei cu lentile de inalta performanta

 

  1. Tehnologie de simulare optica, sustinuta de rezultate reale

Pentru a realiza acest produs, am impartasit informatii despre tehnologia noastra de proiectare optica vitala cu alte produse din Grupul Ricoh si introducem intotdeauna o noua tehnologie. Am introdus algoritmii originali Ricoh pentru rezolutie si analiza fantoma, iar in testele post-proiectare, am confirmat caracteristicile echipamentului real sunt aceleasi ca in simularea noastra. Aceste rezultate sunt readuse in simulare, care la randul nostru ne ajuta sa imbunatatim tehnologia noastra pentru a asigura performanta si a construi pe tehnologie preexistenta.

 

  1. Tehnologia de acumulare a tolerantei cu atentia cuvenita variatiilor in timpul productiei de masa

Ricoh a creat un szstem de acumulare a tolerantei pieselor care este plin cu cunostintele noastre inerente de unitati optice, mentinand precizia si randamentul procesarii pieselor. Stabilim precizia necesara la nivel de parte, in conformitate cu algoritmii oroginali ai lui Ricoh si ii verificam.

 

  1. Tehnologia de ajustare a preciziei in timpul productiei de masa

Am introdus tehnologia de ajustare la prelucrarea si asamblarea lentilelor de precizie in procesul nostru de productie, concentrand tehnologia de ajustare de precizie creata de Grupul Ricoh pentru a produce lentile si mai avansate.

TOP