Trecerea de la CCD la senzori CMOS! Va prezentam pentru dvs. cele mai importante fapte si date pentru schimbarea de la senzori CCD la CMOS si oferim o perspectiva, ce ar trebui sa fie luate in considerare la schimbarea modelului. Calitatea imaginii senzorilor CMOS disponibile in prezent este egala cu sau depaseste cea a senzorilor CCD, oferind, de asemenea, avantaje suplimentare, cum ar fi rate de cadru mai mari, rezolutie mai mare, generare de caldura mai mica, consum de energie mai mic, design electronic simplu

Camere industriale puternice Pentru inspectia bazata pe camere, identificarea si controlul procesului Camerele noastre digitale au fost dezvoltate pentru sarcini de inspectie solicitante. Sunt utilizate tehnologii inovatoare, precum CCD si CMOS. In culori si monocrom, camerele noastre ofera rezolutii de la VGA la 25 megapixeli si contin toate interfetele standardizate relevante.

INOVATIV

 

Captarea si transmisia digitala a imaginii garanteaza imagini ascutite, fara zgomot, cu o presectiune maxima in aplicatii de imagine de culoare si nivel de gri. Comunicarea prin Gigabit Ethernet, USB 3.0 sau magistrala IEEE1394 (FireWire) permite schimbarea online a parametrilor in orice situatie de captare. In functie de rezultatele intermediare ale ciclului de inspectie, dimensiunea imaginii, timpul de captare a imaginii, amplificarea etc. pot fi setate dupa bunul plac.

 

OPTIMIZAT

 

Transmiterea datelor de imagine optimizata in timp permite o performanta cat mai buna in aplicatiile de procesare indus. Derivat din experienta practica a expertilor nostri, au fost implementati parametrii suplimentari ai camerei, iar functionarea a fost simplificata si mai mult.

 

STANDARDIZAT

 

Standardele camerelor digitale permit conectarea facila. Cablurile de date si sursa de alimentare sunt combinate intr-un singur conector; conexiuni suplimentare nu sunt necesare. Integrarea tehnologiei GigE, USB si FireWire in NeuroCheck creste standardizarea si creste astfel siguranta si comoditatea in functionare a aplicatiei.

 

MULTILATERAL

 

Gama larga de camere NeuroCheck ofera solutia potrivita pentru orice aplicatie in procesarea industriala a imaginilor: de la camere simple pentru aplicatii standard pana la camere color color de inalta rezolutie si camere de scanare linie.

TOP