Suna la :

T:  + 43 723 339 361
E:  office@triftech.ro

 _____________________________________

Catalog :
Vezi catalogul E+E

Descarca :
Ghid Masurare Umiditate

Aveti intrebari despre produsele sau serviciile noastre?

Transmitatori, senzori si contoare de mana pentru masurarea temperaturii in instalatiile de climatizare si camere curate.

Aplicatii HVAC

Senzori de temperatura cu iesire pasiva si activa pentru automatizarea cladirii si controlul proceselor. Emitator de masurare a temperaturii

Senzori de temperatura fara fir

Transmitatori wireless de inalta calitate pentru masurarea temperaturii, CO2 si umiditatii.

Aplicatii industriale

Transmitatoare de temperatura pentru procese industriale si de control climatic exigent. Aparat de masura portabil

Aparat masurare portabil

Functia de inregistrare a datelor, afisaj mare si sonde inteligente pentru umiditate, CO2, viteza aerului si temperatura.

Portofoliul E + E de dispozitive de masurare a temperaturii include cateva linii de produse optimizate pentru instalatii de climatizare si automatizare a cladirilor, precum si pentru controlul proceselor in camere curate, farmaceutice si alte industrii.

O versiune speciala este dedicata aplicatiilor sigure intrinsec si respecta clasificarile pentru Europa (ATEX), International (IECEx) si SUA / Canada (FM).

Laboratorul de calibrare a temperaturii E + E Elektronik este acreditat conform DIN EN ISO / IEC 17025. Competenta ridicata in calibrare asigura o precizie ridicata a tuturor sondelor de temperatura si a emitatorilor E + E.

TOP