TRIFTECH SOLUTIONS

CINE SUNTEM

DESPRE NOI:

        Din dorinta de a contribui la imbunatatirea calitatii procesului si a mediului de munca, am creat TRIFTECH SOLUTIONS. Scopul nostru este sa oferim solutii pentru eficientizare energetica si imbunatatirea productivitatii, propunand proiecte personalizate, adaptate business-ului. Oferim servicii practice si complete pentru modernizarea proceselor tehnologice si pentru maximizarea profitului.

       Suntem unul dintre liderii naționali în domeniul structurilor și echipamentelor electrice, dedicat optimizarii proceselor industriale. Ne recomandă experiența solidă din spatele numeroaselor proiecte pentru sisteme de automatizări industriale, robotică, comunicații, electronică și software.

       Vrem ca orice colaborare sa se transforme intr-un parteneriat de lunga durata, pentru a ajuta beneficiarii sa faca fata provocarilor pe care le aduce revolutia industriala 4.0.

Produsele comercializate de noi se adreseaza, cu precadere:

  • Integratorilor de sistem si tablotierilor din domeniile energetic, electric si automatizari.
  • Antreprenorilor si instalatorilor pentru obiective industriale si comerciale.
  • Clientilor finali industriali sau proprietari de cladiri comerciale, pentru operatiuni de mentenanta si modernizare.
Automatizari industriale

O parte din echipa noastra

Trif Nicolae
Manager General

MORARIU OANA
office SUPPORT

BOZDOG ROXANA
MARKETING SPECIALIST

perta alexandru
tehnician

Utea Danut
tehnician

TRIFTECH SOLUTIONS

    Suntem o echipă de specialiști în automatizări industriale, robotică, comunicații, electronică și software.
    Misiunea noastra este crearea unei organizaţii formată din oameni cu o calificare profesională foarte bună, cu specializări multidisciplinare, capabilă să ofere produse şi servicii de cea mai bună calitate în domeniul automatizărilor industriale.

   In acest demers, avem sprijinul partenerilor nostri cu renume pe piata internationala din domeniu, printre care amintim: E+E Austria, UNIVER, HELMHOLZ, LOVATO, etc., care ne furnizeaza produse profesionale de inalta calitate. Acoperim o gama variata de produse, incepand de la sezori de umiditate si temperatura, CO2, umiditate in ulei, debimetre, pana la module de comunicare, componente pentru S7, Interfețe de convertire (MPI BUS, S5, SSW3), si pneumatica.

Contact

Aveti un proiect la care va putem ajuta?

Cereti oferta