Suna la :

T:  + 43 723 339 361
E:  office@triftech.ro

 _____________________________________

Catalog :
Vezi catalogul E+E

Descarca :
Ghid Masurare Umiditate

Aveti intrebari despre produsele sau serviciile noastre?

Masurarea directa a debitului de masa sau a debitului volumetric standard in aer comprimat si gaze ne-corozive. Contorul de masa termica utilizeaza principiul anemometrului cu film fierbinte pentru masurarea directa a debitului de masa a gazului. Corectia pentru temperatura si presiunea gazului nu este necesara.

Contor de masa pentru aer si gaze

Contoarele de masa termica pentru aer si gaze precum oxigen, CO2, azot sau heliu. Diametrul conductei DN15 la DN700.

Principiul de masurare

Contorul termic de masa pentru aer comprimat si gaze. VIDEO TUTORIAL >>

Transmitatorii fluxului de masa E + E masoara debitul de masa extrem de precis, debitul volumetric, debitul standard si consumul de aer comprimat, azot, heliu, argon, oxigen sau alte gaze ne-corozive.

Dispozitivele pot fi folosite intr-o gama larga de temperaturi si presiuni. Contoarele termice E + E prezinta elementul senzor E + E bine dovedit care functioneaza pe principiul anemometrului cu pelicula subtire. Reglarea din fabrica la presiunea de lucru intr-o instalatie de calibrare a debitului de masa de inalta precizie asigura o precizie de masurare exceptionala.

Datorita constructiei lor inovatoare, debitmetrele de masa E + E sunt foarte usor de instalat, calibrat si service. Sondele inteligente interschimbabile pot fi inlocuite in cateva secunde. Sistemele de montare a supapelor cu bila permit instalarea si inlocuirea dispozitivelor cu o intrerupere scurta a procesului, in timp ce cu unitati cu mai multe regulatoare, transmitatorii pot fi instalati si indepartati chiar si fara intrerupere a procesului.

TOP