CAN 300 PRO

Modulul CAN 300 PRO, utilizat într-un S7-300 * de la Siemens, permite conectarea participanților CAN la dispozitivul de automatizare.

Modulul poate fi conectat fie în cadrul central, fie în cadrul de expansiune. Acceptă cadre CAN 2.0A (11 biți) și CAN 2.0B (29 biți) cu o rată de transfer selectabilă liber de la 10 kbps la 1 Mbps.

CAN 300 PRO poate trimite și primi telegrame CAN în modul Layer 2. În modul master CANopen, datele sclavilor CANopen pot fi procesate ca tabel de imagine de proces în PLC.

Este posibilă utilizarea ca sclav CANopen. Pentru aplicații standard, cum ar fi controlul motorului cu CANopen, sunt disponibile exemple de aplicație. În plus, sunt disponibile blocuri de manipulare pentru protocolul SAE J1939. Există 16 cronometre care pot fi setate liber în CAN 300 PRO. Fiecare cronometru poate declanșa o telegramă CAN programabilă liber. Aceasta înseamnă că protocoalele sincrone disponibile pe scară largă în unitate și controlul servo sunt ușor de implementat folosind CAN 300 PRO.

Un comutator DIP pentru setarea ratei de transfer și a adresei stației facilitează punerea în funcțiune. Un card Micro de memorie opțional stochează proiectul. În acest fel, înlocuirea parametrizării sau a modulului în timpul reparației se poate efectua rapid. 6 LED-uri indică starea de funcționare a modulului. Există o interfață USB pentru diagnosticare și parametrizare. CAN 300 PRO funcționează, de asemenea, în temperaturi ambientale extinse de la -25 ° C la +60 ° C. În livrare este inclus un cablu de programare USB.

TOP