Afișez toate cele 4 rezultate

LOVATO Electric a început încă din zorii ingineriei electrice și a ajuns la mixul actual de electrotehnica, electronică, automatizare și software.

Gama larga de produse este proiectată, industrializată, testată și construită conform celor mai înalte standarde de calitate.

Aceasta cuprinde  dispozitive de protecție, comutatoare și control, potrivite pentru gestionarea rațională a consumului de energie cu produse capabile să monitorizeze rețeaua și gestionarea de ultimă generație a sarcinilor și a consumului unei instalații.

Sunt disponibile de asemenea, dispozitive electrice pentru controlul și supravegherea grupurilor electrogene, utilizate atât ca generatoare principale de energie, dar și ca surse de urgență, cat și produse pentru sisteme de ridicare și lifturi.

Aplicațiile variază de la dispozitive de ridicare ușoare, simple pentru șantierele de construcții la cele mai inovatoare, sofisticate si de ultimă generație ascensoare.

Sectorul fotovoltaic are nevoie de produse care asigură un nivel ridicat de fiabilitate a sistemului și siguranței operatorului, nevoie satisfacută de multitudinea dispozitivelor electromecanice și electronice existente pentru acest domeniu specific de activitate.