Afișez toate cele 2 rezultate

INSEVIS Industrielle Systemelektronik und Visualisierung GmbH- reprezintă calitate germană înaltă, produse S7 ușor de utilizat și servicii adecvate în lumea tehnologiei de automatizare S7.
Alternativele S7 de la INSEVIS sunt rezultate ale experiențelor, dezvoltărilor și testării exhaustive pe termen lung. Suntem obsedați de calitatea înaltă a produselor, serviciul rapid și asistența clienților fără egal. Alternativele noastre S7 permit o modalitate foarte simplă, eficientă și rentabilă de a asigura automatizarea utilizând produse compatibile S7.

Produsele noastre nu vă limitează excluzând soluțiile, panourile sau periferiile altor producători. Valoarea ta cea mai mare este independența ta. Acesta este modul în care generăm utilizatori și clienți mulțumiți.

Clienții au șanse complete de a atinge un avans sustenabil pentru produsele lor și de a-l păstra pentru o perioadă lungă de timp. Și toate acestea prin utilizarea instrumentelor de programare existente cu know-how-ul existent de către S7. Produsele oferă o șansă de supraevaluare tehnică și ajută la creșterea independenței utilizatorilor săi.

Această independență va fi diferența, ceea ce te face să ai succes și asta pentru o lungă perioadă de timp. Nivelul nostru de calitate remarcabil se bazează pe ingineria și producția germană numai în Germania. Fiecare articol este conceput pentru a fi o parte în serie, dar adaptabil la fiecare aplicație a clientului.

Nou în 2024: Kit de pornire din cea mai compactă combinație din lume de panou tactil, S7-PLC și IO-uri integrate și HMI-urile noastre EDGE cu MQTT, OPC UA, NodeRED și alte caracteristici IIoT implementate cu vizualizare web generată automat.