Conectarea automatizării cu lumea IT printr-un singur dispozitiv

cu noul FLEXtra PROFINET-Switch
16 porturi, gestionate, 10/100/1000Mbps

FLEXtra PROFINET-Switch conectează lumea de control cu PROFINET conform Clasei de conformitate B și lumea IT cu Ethernet de până la 1 GBit.

Portul administrat FLEXtra PROFINET switch 16 poate fi utilizat pentru a conecta componente PROFINET cu 100 Mbps, precum și noduri Ethernet cu până la 1000 Mbps. Astfel, este posibilă comunicarea de la nivelul de control și mașină sau amestecarea componentelor Ethernet și PROFINET într-un singur comutator. Prioritizarea PROFINET conform Clasei de conformitate B a componentelor mașinii este întotdeauna garantată.

Una dintre cele mai importante funcții ale unui comutator PROFINET este prioritizarea traficului de telegrame PROFINET în rețeaua mașinii. Comutatorul gestionat poate distinge dacă telegrama este o cerere web, un transfer de fișiere FTP, un flux media sau o telegramă PROFINET. În cazul unei sarcini mari de transmisie, telegramele importante pot fi astfel prioritizate pentru a preveni pierderile de telegrame ale componentelor mașinii. Protocoalele PROFINET acceptate, cum ar fi LLDP, DCP sau alarme de diagnosticare, pot fi parametrizate și gestionate cu ușurință.

Designul practic cu aranjarea inteligentă a prizelor Ethernet economisește spațiu în dulapul de comandă. LED-urile de stare din partea superioară a comutatorului FLEXtra PROFINET, care sunt întotdeauna clar vizibile, permit o diagnosticare ușoară chiar și atunci când sunt complet conectate.
În plus, comutatorul FLEXtra PROFINET acceptă controlul portului prin intrări și indicarea stării portului prin ieșiri. Biții din imaginea PROFINET-IO a comutatorului pot fi utilizați ca intrări și ieșiri, precum și 4 intrări digitale și 2 ieșiri digitale cu 24V. Atribuirea și funcția intrărilor și ieșirilor pot fi configurate prin fișierul GSDML.

Avantaje tehnice la utilizarea unui PROFINET-Switch

Prioritizarea cadrelor PROFINET
Atribuirea unei configurații prin numele dispozitivului
Detectarea cartierului
Schimb dispozitiv fără dispozitiv de programare
Redundanță de inel
Fiecare port poate fi activat sau dezactivat
Mesaje de diagnosticare pentru probleme de rețea
Date de identificare și întreținere

Număr de comandă 700-855-16P01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *