Suna la :

T:  + 43 723 339 361
E:  office@triftech.ro

 _____________________________________

Catalog :
Vezi catalogul E+E

Descarca :
Ghid Masurare Umiditate

Aveti intrebari despre produsele sau serviciile noastre?

Măsurarea vitezei aerului

Portofoliul de produse E + E include emitatoare, sonde si contoare de mana pentru diverse aplicatii:

Controlul debitului in camera sau laminar curat: precizie ridicata pana la 0,15m / s (30ft / min). Incalzire, ventilatie si climatizare: performante precise si fiabile de pana la 20m / s (4000 ft / min), foarte robuste si foarte rezistente la poluare.

Controlul procesului industrial: performante exceptionale pana la 40 m / s (8000 ft / min) si interval de temperatura -40 ... 120 ° C (-40 ... 248 ° F)

 

Transmitatori si sonde de flux de aer

Dedicat pentru controlul proceselor, automatizarea clădirilor, camere curate sau controlul fluxului laminar.

Dispozitiv Masurare viteza aer

Dispozitiv multifunctional pentru HVAC, procese industriale si flux laminar.

Toate dispozitivele de masurare a vitezei E + E se bazeaza pe principiul anemometrului termic. Ei utilizeaza elemente de detectare E + E fabricate in tehnologia de film subtire de ultima generatie. Datorita designului si a masei lor reduse, elementele de detectare E + E se remarca prin timpul de raspuns rapid, precum si prin cea mai mare sensibilitate chiar si la viteza foarte mica a aerului tipica pentru camerele curate si controlul fluxului laminar.

Proiectarea capului senzor al transmitatorilor si sondelor permite o precizie excelenta la viteza mare a aerului in controlul procesului industrial. Datorita formei, dimensiunii si alegerii materialelor, senzorii de viteza a aerului cu film subtire E + E sunt foarte rezistenti la agenti poluatori si corozivi. Datorita modelarii moderne de transfer, elementele de detectare E + E dedicate mediului dur sunt foarte robuste si insensibile la depunerile de murdarie si praf.

TOP