Suna la :

T:  + 43 723 339 361
E:  office@triftech.ro

 _____________________________________

Catalog :
Vezi catalogul E+E

Descarca :
Ghid Masurare Umiditate

Aveti intrebari despre produsele sau serviciile noastre?

Transmitatori stabili pe termen lung de precizie ridicata pentru umiditatea relativa, temperatura, punctul de roua si punctul de inghet, umiditatea absoluta, temperatura becului umed, raportul de amestec si entalpia specifica. Interval de lucru 0 ... 100% rH si -40 ... 180 ° C.

EE310 - Senzor de Umiditate

Masurare extrem de precisa si fiabila in cele mai solicitante aplicatii. Afisajul color TFT de ultima generatie, cu inregistrare de date integrata, ofera diagnostice de erori ample si configurare intuitiva a dispozitivului.

Consola Monitorizare

Umiditate, temperatură, CO2 și presiune, precum și semnale analogice.

Dispozitiv Calibrare Umiditate

Calibrare de umiditate de înaltă precizie cu generator de umiditate cu două presiuni. Trasabil la standardele internaționale.

EE33 - SENZOR UMIDITATE & TEMPERATURA

Masurare extrem de precisa si fiabila in cele mai solicitante aplicatii. Afisajul color TFT de ultima generatie, cu inregistrare de date integrata, ofera diagnostice de erori ample.

Contor de mana multifunctional

Contor de mana cu sonde digitale interschimbabile pentru masurarea exacta a umiditatii, temperaturii, CO2, vitezei aerului si debitului volumetric.

EE300Ex - SENZOR UMIDITATE& TEMPERATURA

Masurarea umiditatii si a temperaturii in zonele cu pericol de explozie pentru gaz si praf. Respecta clasificarile pentru Europa (ATEX), International (IECEx) si SUA / Canada (FM).

Transmițător wireless modular

Intr-o carcasa robusta cu antena externa si afisaj optional, EE244 adapteaza pana la trei sonde conectabile, schimbabile pentru temperatura, umiditate si CO2.

Senzori detectare a umiditatii

Senzori de umiditate de inalta precizie pentru aplicatii in masa, cum ar fi automobile sau electrocasnice.

Senzori detectare a umiditatii

Senzori de umiditate de inalta precizie pentru aplicatii in masa, cum ar fi automobile sau electrocasnice.

TOP